Skip to content
Politică

Prună critică dur susținătorii familiei tradiționale

huff.ro

Ministrul Justiției, Raluca Prună, prezentă la dezbaterea „Extremismul de dreapta și instigarea la ură. Abordări politice, legale și administrative”, a abordat diferite subiecte, printre care și speța căsătoriilor încheiate între persoanele de același sex.

În acest context, ministrul a lansat atacuri dure la adresa partidelor și organizațiilor care susțin valorile tradiționale argumentând că o astfel de atitudine vine în contradicție cu „dreptul fundamental al altcuiva, de exemplu, la căsătorie pentru toată lumea”, conform agerspres.ro:

„Este foarte puțin într-o țară în care, sigur nu mai avem partide extremiste în Parlament, (…) avem însă mișcări din acestea promovate de partide politice parlamentare, care nu sunt ele însele extremiste, dar care promovează, aș îndrăzni să spun, tehnocrată fiind, într-un mod extremist, valorile tradiționale. Și eu îmi notasem despre aceste încercări de a justifica prin atașamentul la valori tradiționale respingerea dreptului fundamental al altcuiva, de exemplu, la căsătorie pentru toată lumea”, a afirmat Prună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *