Skip to content
Politică

PSD a depus un amendament la legea bugetului, privind creșterea alocațiilor

Inquam Photos/Octav Ganea

Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat marți, într-o conferință de presă la Parlament, că social-democrații au lansat o pagină de internet unde copiii și părinți pot intra să vadă cine sunt parlamentarii PNL, USR PLUS și UDMR din județul lor și le pot trimite acestora mesaje pentru creșterea alocației de stat pentru copii.

Firea a zis că PSD susține la legea bugetului un amendament care să crească alocația pentru copii astfel: de la 214 lei la 300 lei pentru copiii intre 2 si 18 ani si de la 427 de lei la 600 de lei pentru copiii cu vârsta până la doi ani si pentru copiii cu handicap.

Tinem foarte mult la acest amendament, nu vrem sa renuntam la el. Legea dublarii alocatiilor nu a fost aplicata. Demaram o campanie online, de azi fiecare copil, dar si parintii, pot intra pe internet sa ii sensiblizam in fiecare judet pe parlamentarii puterii, pe senatorii si deputatii PNL, USR PLUS si UDMR care pana acum s-au opus dublarii alocatiilor. La adresa https://www.psd.ro/alocatii/ este o harta interactiva in care intrati pe judetul dvs si le puteti scrie un mesaj parlamentarilor”, a zis Firea.

Ea a spus ca se bazeaza pe faptul ca parlamentarilor puterii le va fi „rușine” să se întoarcă în județele lor dacă vor vota împotriva creșterii alocațiilor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *