Skip to content
Puterea Știrilor Video

PSD a respins orice alianță pentru că a vrut să piardă alegerile, susține liderul Pro România: ”Domnul Ciolacu are și defecte, dar nu e prost deloc”

Inquam Photos / George Calin

Președintele Pro România, Victor Ponta, a precizat într-un interviu pentru emisiunea „Puterea Știrilor” că social-democrații nu și-au dorit o alianță electorală cu partidul său înainte de alegerile locale și generale, ”pentru că au vrut să piardă”. Ponta este de părere că, deși Marcel Ciolacu, liderul PSD, dă vina pe partid pentru a nu forma o coaliție, adevărul este altul: „Îi este teamă să nu i se fure locul”, amintind de Liviu Dragnea, care „avea aceeași obsesie”.

„Inclusiv cu PSD am încercat o alianță. Doar cu ei, pentru că era o chestiune pe care am discutat-o și anul trecut, împreună cu ALDE. Nu au vrut pentru că, de fapt, ei au vrut să piardă. Motivul oficial a fost că n-a vrut partidul, dar nu știam cine e partidul care n-a vrut, că toată lumea vrea.

Domnul Ciolacu în general dă vina pe partid, că am văzut că l-ați mai întrebat și dumneavoastră de ce nu e nu știu cine pe listă și a răspuns că nu a vrut organizația locală. Nu prea îi place să-și asume public”, afirmă președintele Pro România.

„În 2024, îmi doresc să avem o alianță cât mai mare pentru prezidențiale”, a mai precizat Victor Ponta,

”Domnul Ciolacu are și defecte, dar nu e prost deloc. E un tip inteligent și știe foarte clar că eu membru PSD nu o să mai fiu niciodată. Pot să fiu aliat cu PSD, pot să fiu susținut de PSD. În 2024, îmi doresc să avem o alianță cât mai mare pentru prezidențiale, dar membru PSD, ca să fiu membru, ca să îi iau lui locul, asta era obsesia lui Dragnea.

Dragnea cred că nu dormea noaptea cu gândul că vine Ponta să-i ia locul. Uite că n-am venit eu, dar cineva tot i-a luat locul. Întâi i-a luat Dăncilă, culmea, si după aceea Ciolacu. Deci sunt mulți care-i toarnă în ureche: „Marcel, vine Ponta la PSD și îți ia locul”.

Nu vin la PSD. Sunt la PRO România, îmi place foarte tare la PRO România. De aici mai plec la Cotroceni sau în viața privată”, a conchis Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *