Skip to content
Politică

PSD, acuzații grave la adresa Alinei Gorghiu. Ce îi cer social democrații șefei PNL

" "

Deși PNL se confruntă cu grave probleme la momentul actual, după apariția în spațiul public a unor stenograme care au făcut ca în interiorul partidului să începă un adevărat război, se pare că liberalii nu sunt scutiți nici de criticile social democraților.

Astfel, prin intermediul unui comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al PSD Gabriela Podașcă îi cere copreședintelui PNL Alina Gorghiu „să explice public de ce îl protejează pe Cristian Adomniței”.

" "
" "

„Am asistat cu uimire la explicațiile penibile ale liderilor PNL cu privire la sancționarea lui Adomniției și am constatat că prin statut, PNL își apără corupții. Alina Gorghiu trebuie să ia poziție față de cercetarea lui Cristian Adomniței de către DNA și să îl suspende din toate funcțiile deținute. Alina Gorghiu judecă actele de corupție cu dublă măsură și preferă să ascundă sub preș mizeria din propriul partid’’, a declarat Gabriela Podașcă.

Podașcă îi acuză pe liberali de ipocrizie și susține că PNL este singurul partid politic care nu a introdus criterii de integritate în statut.

‘‘Liberalii trebuie să explice public de ce refuză să ia atitudine față de un caz de corupție aflat în ancheta DNA și de ce îl protejează pe președintele CJ Iași. Le cer încă odată să îi retragă sprijinul politic lui Cristian Adomniței, sau să ne spună dacă așteaptă mai întâi să îl aresteze prevenitv pentru a putea aplica statutul’’, a transmis Gabriela Podașcă.

1 comentariu la “PSD, acuzații grave la adresa Alinei Gorghiu. Ce îi cer social democrații șefei PNL

  1. Pai de dragul basistilor, liberalii au renuntat si la prevederea din vechiul Statut care stipula ca fostii turnatori ai securitatii nu pot fi membri de partid ! In conditiile in care cele mai notorii victime ale turnatorilor au fost tocmai reprezentantii de frunte ai liberalismului adevarat. Acum ne mai miram de pozitia lor fata de corupti ??? Daca au fost in stare sa-i accepte langa ei pe cei care le-au asuprit si umilit liderii istorici, aruncandu-i in temnitele comuniste, ce pretentii mai poti avea de la gasca lui Gorghiu ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *