Skip to content
Politică

PSD, apel către PNL. Ce solicită „imperativ” Firea liberalilor

Purtătoarea de cuvânt a Partidului Social Democrat, Gabriela Firea atrage atenția liberalilor. Aceasta a declarat că aceștia blochează activitatea Comisiei pentru revizuirea Constituției.

„PSD atrage atenția asupra faptului că PNL nu a propus înlocuitori în Comisia pentru revizuirea Constituției pentru parlamentarii care au fost desemnați inițial, dar care nu îi mai reprezintă, cum ar fi: Petre Roman, Tudor Chiuariu, George Scutaru, sau care lipsesc sistematic de la lucrări, cum este doamna Alina Gorghiu! Subliniem faptul că parlamentarii PNL care încă fac parte din Comisia pentru revizuirea Constituției absentează nepermis de la lucrările acesteia. Ca urmare a acestor fapte, activitatea Comisiei pentru revizuirea Constituției este blocată, cu directul concurs al PNL”, precizează senatoarea Gabriela Firea.

„Facem un apel la responsabilitate către PNL! Solicităm PNL să înceteze tratarea procesului de revizuire a Constituției de o manieră superficială, dar mai ales incorectă, prin neasumarea responsabilităților ce îi revin în acest proces, ca partid parlamentar, mai ales în condițiile în care președintele Klaus Johannis face apeluri publice repetate pentru dinamizarea activității acestei comisii extrem de importante”, a adăugat Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *