Skip to content
Politică

PSD aruncă bomba: Orlando Teodorovici pentru Primăria Capitalei! Fostul ministru neagă, dar pare că se predă EXCLUSIV

PSD aruncă bomba: senatorul Eugen Orlando Teodorovici are mari şanse să fie desemnat candidat pentru Primăria Capitalei! Fostul ministru de Finanţe neagă, dar pare că se predă.

Surse politice au declarat, miercuri, pentru PSnews.ro, că, dacă până acum, existau discuţii privind desemnarea lui Eugen Teodorovici drept candidat la Primăria Sectorului 1, o răzgândire de ultimul moment a tandemului PSD-ALDE ar urmări să îl lanseze în cursa pentru Primăria Generală Bucureşti, din cauză că senatorul Gabriela Firea nu ar sta suficient de bine în sondajele interne ale Partidului Social Democrat.

Contactat de PSnews.ro, Orlando Teodorovici s-a arătat foarte surprins de o asemenea ipoteză.

„E prima oară când aud aşa ceva, la dumneavoastră. Vă spun sincer: eu acum am auzit acest lucru, de la dumneavoastră. Sincer: nici n-am vorbit cu cineva de la partid, cu absolut nimeni – e prima oară când aud această «variantă», să zic aşa”, ne-a spus fostul ministru.

Întrebat dacă răspunsul lui ar fi afirmativ sau negativ în cazul unei propuneri de candidatură, Eugen Teodorovici a evitat o poziţie tranşantă.

„Nu pot să discut acuma, să stau să comentez într-un fel sau altul. Asta e o chestiune de partid. Ştiţi foarte bine: sunt discuţii şi de acestea. Am înţeles că încă se mai refac măsurătorile – nici nu ştiu care sunt candidaţii sau posibilii candidaţi care fac parte din măsurători. Deci asta e o discuţie care se poartă la partid. Nu-mi place să presupun. Acestea sunt chestiuni care se discută întâi la partid, sunt discuţii, sunt strategii, sunt anumite abordări şi e o anumită logică în toată chestia asta… Dar ce pot să vă spun sigur este că, într-adevăr, nimeni nu a vorbit cu mine până acum de chestia asta. Şi e prima oară când aud o astfel de variantă. Nici măcar din partea presei nu m-a întrebat cineva. Au fost discuţii în presă pe Sectorul 1, acum aud asta, despre Primăria Capitalei. Nu se pune problema să fi vorbit cineva cu mine în niciun caz”, a încheiat PSD-istul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *