Skip to content
Politică

PSD: Atacul la CCR – doar un tertip ca să mai stea câteva zile în plus la Palatul Victoria

facebook psd

Atacul la Curtea Constituţională referitor la moţiunea de cenzură este „doar un tertip” ca guvernul „să mai stea câteva zile în plus la Palatul Victoria”, consideră Partidul Social Democrat.

„România are nevoie de soluţii clare şi eficiente, nu de oameni care sunt cu gândul doar la furat şi la distrus! După 9 luni de guvernare PNL, România este într-o criză profundă: sanitară, economică şi socială. Au folosit starea de urgenţă pentru a da tunuri din banii românilor, au abuzat de putere pentru a-şi pune pilele şi rudele în funcţii, au încălcat legi după legi pentru a aduce bunăstare pentru firmele de casă şi austeritate pentru toţi ceilalţi”, susţine PSD pe pagina de Facebook.

Social-democraţii reafirmă că Guvernul trebuie să plece.

„Au provocat haos şi dezastru. Trebuie să plece! Atacul la CCR este doar un tertip ca să mai stea câteva zile în plus la Palatul Victoria! De ce le e frică nu vor scăpa!”, a adăugat PSD.

„Am luat decizia să declanşăm conflictul juridic de natură constituţională între Guvern şi Parlament privitor la depunerea acestei moţiuni de cenzură„, a afirmat Orban, la Palatul Parlamentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *