Skip to content
Politică

PSD, atacuri dure la adresa celor care au participat la întâlnirea Clubului Politic de la Cotroceni

" "

Întâlnire  Clubului Politic Român ce a avut loc luni seară la Palatul Cotroceni și la care au participat oameni politici, judecători, ziariști sau oameni de afaceri este foarte dur criticată de PSD, prin vocea lui Dan Șova.

Senatorul PSD precizează că „domnul Bogdan Oprea o să ne spună că asemenea întâlniri sunt uzuale în lumea civilizată. Perfect, dar se fac de față cu presa. Atunci când președintele unei țări înțelege să găzduiască reuniunea unui club politic, eu m-am săturat să ne învârtim în jurul cozii, i-a invitat la Cotroceni. (…)”.

" "
" "

”Un club politic nu strânge niciodată la un loc 400 de oameni. Un club politic nu invită magistrați. Ca om de sistem o spun, când CSM-ul se supără toată ziua pentru independența justiției, trebuie să-mi spună ce caută judecători în cluburi politice la aceeași masă cu politicieni, cu oameni de afaceri. Cred că 200 din 400 au probleme în justiție. Al treilea lucru, nu înțeleg ce caută magistrații la Cotroceni, ce au de comunicat într-o întâlnire privată cu șampanie și închisă presei, ce au de comunicat puterile între ele, care sunt separate, și, cum vedem, în ultimele zile, magistrații trebuie să facă față unor dosare foarte grele”, a mai adăugat Șova.

”Domnul Butunoiu (n.r.: referindu-se la George Butunoiu) trebuie să știe că atunci când ești beneficiarul unor sume uriașe de la instituții ale statului nu te bagi în organizarea de întâlniri private, in favoarea unei instituții cum este instituția prezidențială, presupunându-se, din păcate pentru domnul Butunoiu, și o spun foarte clar, că uzezi de relațiile sau de recomandările pe care le-ai făcut și tot procesul la care ai participat și se presupune că a fost transparent devine îndoielnic.

Faptul că se organizează o asemenea întâlnire, de asemenea proporții, care nu este deschisă presei, ne putem imagina orice și, din păcate, cred că imaginația noastră coincide cu realitatea”, a declarat Dan Șova luni la Antena3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *