Skip to content
Politică

PSD atenționează: Doar 12 din cele 600.000 de întreprinderi mici și mijlocii au putut beneficia de ajutor de la Guvernul PNL 

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, PSD susține că doar 12 din cele 600.000 de întreprinderi mici și mijlocii au putut beneficia de ajutor de la Guvernul PNL, în două luni de stare de urgență.

Social-democrații atrag atenția că în statele vecine situația este cu totul alta. „În timp ce alte state, inclusiv vecinii României, au alocat miliarde de euro, până la 15-30% din PIB, pentru salvarea economiei naționale și a firmelor autohtone, în România IMM-urile au fost bătaia de joc a unui guvern incapabil înțeleagă gravitatea situației”, spune PSD.

„1️⃣2️⃣‼️ Doar 12 din cele 600.000 de întreprinderi mici și mijlocii au putut beneficia de ajutor de la Guvernul #PNL în două luni de stare de urgență!

Doar 1️⃣2️⃣ IMM-uri au obținut credite garantate de stat din cele 96.000 care s-au înscris pe platforma IMM Invest, după ce aceasta s-a blocat în prima zi de funcționare!

 În timp ce alte state, inclusiv vecinii României, au alocat miliarde de euro, până la 15-30% din PIB, pentru salvarea economiei naționale și a firmelor autohtone, în România IMM-urile au fost bătaia de joc a unui guvern incapabil înțeleagă gravitatea situației.

 Mii de firme au intrat și vor intra în faliment. Adică alte sute de mii de șomeri și o scădere abruptă a #niveluluidetrai din România!

Pandemia nu scuză prostia!”, scriu social-democrații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *