Skip to content
" "
Alegeri locale 2020

PSD: Au căzut măştile la USR. Partidul „de viitor” se întoarce la turism electoral

secundatv.ro

PSD a luat foc după ce USR Sector 1 a îndemnat votanții să își facă flotant în zonă. Social-democraţii au transmis vineri că USR se întoarce la turismul electoral, iar „politica principiilor, moralităţii şi corectitudinii este doar o gargară ieftină pentru «oamenii noi» – «salvatorii» naţiunii”.

Au căzut măştile la USR! Partidul «de viitor» se întoarce la turism electoral! Politica principiilor, moralităţii şi corectitudinii este doar o gargară ieftină pentru «oamenii noi» – «salvatorii» naţiunii. În realitate, arhanghelilor moralităţii li s-a înmuiat coloana vertebrală atât de tare sub presiunea sondajelor care îi arată pierzători în Bucureşti încât au ajuns la gesturi disperate”, arată o postare de vineri pe pagina de Facebook a PSD.

" "

Au căzut măștile la USR! Partidul "de viitor" se întoarce la turism electoral!Politica principiilor, moralității și…

Publicată de Partidul Social Democrat pe Vineri, 24 iulie 2020

PSD adăugă că USR a promovat azi turismul electoral, lucru imoral şi la limita legalităţii. „USR le-a spus astăzi românilor că nu contează unde trăieşti, nu contează unde îţi plăteşti taxele, votul tău NU trebuie să-ţi decidă reprezentantul local, ci acesta trebuie ales de cei străini de acea comunitate, dar care… îşi fac viză de flotant! Adică turism electoral! Complet imoral şi la limita legalităţii! Dar perfect pentru moraliştii de la USR pentru a încerca să mai strângă câteva voturi”, scriu social-democraţii pe Facebook.

PSD a adăugat că „asta fac neprihăniţii politicii româneşti. Adevărul este că te uiţi la ei şi te îngrozeşti. Le este atât de frică de Gabriela Firea încât sunt în stare să-şi calce în picioare propriile principii!”.

Senatorul USR Florina Presadă a înregistrat vineri la Senat un proiect de lege care prevede desfăşurarea alegerilor locale timp de două zile. În condiţiile în care votarea s-ar realiza doar într-o singură zi, procesul de votare ar fi serios îngreunat şi întârziat ca urmare a măsurilor de distanţare socială atât în interiorul secţiei cât şi în afara ei, motivează parlamentarul. Iniţiativa vine după ce amendamentul USR cu acelaşi obiect a fost respins în legea votată de către Legislativ care stabileşte data alegerilor pe 27 septembrie.

News.ro aminteşte că, potrivit USR, votul pe mai multe zile a fost deja practicat pentru diaspora la alegerile prezidenţiale, precum şi în cadrul a două referendum-uri, iar evaluările arată că sistemul a funcţionat.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *