Skip to content
Politică

PSD, aviz negativ de la DSU pentru un eveniment cu 20 de participanți: ”Congres cu 5.000 de persoane s-a putut”

Inquam Photos / Octav Ganea

PSD renunţă la evenimentul unde ar fi trebuit să prezinte programul de guvernare, întrucât nu a primit avizul DSU pentru desfăşurare. În acest context, social-democraţii acuză că PNL a putut să ţină un Congres cu 5.000 de oameni, însă evenimentul PSD, cu mai puţini participanţi, nu poate avea loc.

„Congres cu 5.000 de persoane s-a putut, prezentarea programului de guvernare al PSD, cu 20 de oameni în sală, nu a primit avizul DSU! PSD respectă legea şi renunţă să facă acest eveniment. Românii vor afla de la fiecare ministru PSD care sunt priorităţile noastre la guvernare!”, a transmis PSD, pe pagina oficială de Facebook.

Alexandru Rafila, propunerea partidului pentru a conduce Ministerul Sănătăţii, a transmis că este un gest de responsabilitate din partea PSD, dacă acesta este cadrul legal.

Mi se pare o decizie de responsabilitate din partea PSD, care consideră că protejarea sănătăţii publice este mult mai importantă decât lansarea miniştrilor care vor face parte din Guvern”, a afirmat Rafila, după ce a fost audiat în comisiile de specialitate ale Parlamentului.

Prezentarea programului de guvernare şi priorităţile PSD ar fi trebuie prezentate miercuri, într-un eveniment programat la ora 19.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *