Skip to content
Politică

PSD Bihor iese la rampă: Decizia adoptată în cadrul acestei ședințe a fost în unanimitate!

lugojinfo.ro

PSD Bihor iese la rampă. Joi după-amiază, într-un comunicat de presă remis redacției PSnews.ro, organizația județeană vine cu clarificări în scandalul iscat în PSD.

Concret, în documentul citat, PSD Bihor își exprimă susținerea față de actualul lider al PSD, Liviu Dragnea.

Redăm comunicatul integral al organizației:

În urma informațiilor și speculațiilor apărute în spațiul public în ultimele zile, dorim să facem unele precizări necesare pentru o mai bună raportare la situația reală.

În data de 21 septembrie va avea loc Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat, pentru a fi clarificate anumite aspecte interne. În acest sens, conducerea PSD Bihor a organizat marți, 18 septembrie, o ședință cu cei 29 de primari ai organizației, în vederea consultării acestora cu privire la aspectele ce urmează a fi discutate în cadrul Comitetului Executiv Național.

Decizia adoptată în cadrul acestei ședințe a fost în unanimitate pentru susținerea Programului de guvernare, pentru continuarea proiectelor și politicilor publice aflate în derulare, pentru stabilitate și dialog. Primarii PSD Bihor conștientizează legimitatea actualei conduceri a Partidului Social Democrat, ca atare, toate părerile exprimate au fost pentru respingerea cererii de demisie a președintelui PSD, domnul Liviu Dragnea. Acesta a fost mandatul încredințat președintelui organizației județene, domnul Ioan Mang pentru a fi transmis, ca atare, în cadrul ședinței de vineri a Comitetului Executiv Național.

Respectăm dreptul la opinie al fiecărui membru al partidului nostru, dar facem apel ca acestea să fie interpretate ca opinii personale și nu ca poziția oficială a organizației PSD Bihor”. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *