Skip to content
Politică

PSD Botoşani lansează în acest judeţ „Pachetul Firea”, pe care îl defineşte drept „un proiect de succes”

Inquam Photos / Octav Ganea

PSD Botoşani lansează în acest judeţ „Pachetul Firea” pe care îl defineşte drept „un proiect de succes”. Candidaţii PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean şi la Primăria Botoşani au realizat şi o pagină web, în care fotografiile lor apar alături de cea a Gabrielei Firea şi unde susţin că ”se angajează” să implementeze şi la Botoşani „serviciile medicale şi educaţionale de calitate de care să se bucure toate familiile, fără discriminare” pe care Gabriela Firea le-a implementat la Bucureşti.

„În această după amiază am lansat un proiect cu care venim în faţa botoşănenilor, un proiect de succes pus în aplicare de colega noastră, doamna primar general Gabriela Firea, şi din discuţiile pe care le-am avut cu botoşănencele noastre în principal şi cu ceilalţi botoşăneni acest proiect al nostru va fi un succes. Atâta timp cât se poate în Bucureşti, se poate şi în Botoşani. Oamenii trebuie să fie întotdeauna pe primul loc” a anunţat preşedintele Organizaţiei Judeţene Botoşani, Doina Fedorovici, candidatul PSD la alegerile pentru preşedinţia CJ Botoşani sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

La rândul său, candidatul PSD pentru Primăria Botoşani, Cosmin Andrei, a catalogat modul de a face administraţie al primarului Capitalei drept „un model în care copiii şi familia ar trebui să fie pe primul loc”.

„Propun botoşănenilor modelul de succes implementat de doamna primar general Gabriela Firea să fie implementat şi la Botoşani pentru că a fost foarte bine primit şi consider că este un model în care copiii şi familia ar trebui să fie pe primul loc”, afirmat Cosmin Andrei în aceeaşi conferinţă de presă.

Candidatul PSD a precizat că măsurile pe care le propune au fost detaliate pe site-ul pachetul-firea.ro în care fotografiile celor doi candidaţi de la Botoşani apar alături de fotografia primarului Capitalei şi unde cei doi susţin că îşi iau „angajamentul” să implementeze la Botoşani ”Pachetul Gabriela Firea”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *