Skip to content
Politică

PSD Buzău și-a desemnat candidații la primăriile din județ (FOTO)

Partidul Social Democrat (PSD) şi-a desemnat, marţi, candidaţii la primăriile din judeţul Buzău, informează un comunicat trimis PSnews.ro.

PSD are prima șansă de a câștiga alegerile locale, dar bătălia trebuie să fie dusă până în ultima clipă, a afirmat, astăzi, președintele partidului, Liviu Dragnea, în fața candidaților reuniți la Comitetul Executiv Județean (CEx) al PSD Buzău. Dragnea le-a cerut candidaților să îndeplinească criteriile de integritate și să respecte legislația electorală, să demonstreze că sunt susținuți de comunitate și să propună cetățenilor obiective clare și realizabile.

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

La CEx-ul PSD Buzău a fost prezent și secretarul general al PSD, Marian Neacșu.

Membrii conducerii PSD Buzău au adoptat lista de candidați ai partidului la primăriile localităților din Județul Buzău, precum și lista consilierilor județeni. Candidat al PSD la primăria Municipiului Buzău a fost desemnat Constantin Toma, iar candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean a fost numit Petre Emanoil Neagu. Liviu Dragnea și-a exprimat încrederea că Toma și Neagu vor câștiga alegerile la Buzău. Candidaturile urmează să fie validate, în perioada imediat următoare, de conducerea centrală a PSD.

PSD Buzau
PSD Buzau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *