Skip to content
Politică

PSD cere alocarea sumei de 100 milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor. Firea: Surpriză! Parlamentarii USR-PLUS şi PNL au votat ÎMPOTRIVĂ!

Inquam Photos / George Călin

Senatoarea PSD Gabriela Firea a anunţat că PSD a depus un amendament la bugetul de stat care prevede alocarea sumei de 100 milioane euro pentru modernizarea CET-urilor care aparţin de Guvern şi care livrează agent termic, însă parlamentarii USR-PLUS şi PNL au votat împotriva rezolvării acestei probleme. „Au dat din plin dovadă demagogiei, fariseismului şi lipsei de respect faţă de oameni”, a adăugat Firea, potrivit news.ro.

 „Am depus un amendament la buget foarte important pentru bucureşteni, impreună cu parlamentarii social-democraţi din Capitală: alocarea sumei de 100 milioane euro pentru modernizarea CET-urilor, care aparţin de Guvern şi care livrează agent termic la temperatură şi presiune sub confortul necesar cetătenilor. Surpriză totală!! 

Parlamentarii USR-PLUS şi PNL au votat ÎMPOTRIVA rezolvării acestei probleme majore, pentru care Guvernul PNL nu a făcut nimic, nicio investiţie într-un an şi jumătate de guvernare! 

 Mai grav este că parlamentarii USR-PLUS, care au promis în campania electorală de la locale, impreună cu ceilalţi colegi care candidau, că vor rezolvă IMEDIAT problema apei calde şi a căldurii în Bucureşti, acum au votat tot IMPOTRIVĂ! 

 Îi vedeţi în imagini cu mâinile ridicate împotriva bucureştenilor! 

Au minţit că au intrat în politică pentru că nu au apă caldă şi căldură iar acum, când venise ocazia să facă un gest concret pentru imbunătătirea termoficării din Capitală, şi-au călcat propriile promisiuni în picioare!

Cine să-i mai creadă de-acum înainte?! Au dat din plin dovadă demagogiei, fariseismului şi lipsei de respect faţă de oameni! Au obţinut votul prin minciună şi furt iar acum au întors spatele oamenilor! Ruşinos!!

Iată numele parlamentarilor USR-PLUS care au pretins că au intrat în politică pentru apă caldă şi acum au votat împotriva retehnologizării CET-urilor: 

 Deputaţi 

 1. Cambera Oana-Alexandra – USR – PLUS 

 2. Apostol Alin-Gabriel – USR – PLUS 

 3. Benga Tudor-Vlad – USR – PLUS 

 4. Blaga Daniel-Codruţ – USR – PLUS 

 Senatori 

 1. POSTICĂ Andrei 

 2. TRIFAN Raoul-Adrian”, a scris Gabriela Firea vineri pe Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *