Skip to content
Politică

PSD cere demisia lui Florin Cîțu. Tudose: Puşcăria din străinătate o puneţi la studii?!?

Inquam Photos / George Călin

Mihai Tudose, fost prim-ministru din partea PSD, a reacţionat după ce Florin Cîţu a recunoscut că a fost amendat de poliţia din SUA în urmă cu 20 de ani pentru că a condus sub influenţa alcoolului. Tudose susţine că premierul este „penal internaţional” şi că ar trebui să demisioneze.

Mihai Tudose l-a criticat dur pe Florin Cîţu după ce s-a aflat că premierul a condus sub influenţa alcoolului în Statele Unite.  „Scurtu’ drum către acasă…După delirul continuu în care ne ţine de când e la butoane, după dezastrul provocat şi susţinut de el în tooooate domeniile, după, după….Aflăm azi că Wooow Cîţu e penal internaţional. Asta înseamnă să ai ştofă! Nu Jilava, Rahova, de-astea maidaneze! Nu! America!!!   Du-te acasă, Cîţu. Azi. Acum. Şi stai acolo. Fără pâine….P.S. Alde Usr-pluş v-a picat semnalu’? Cum e cu fără penali? Era vorba doar de penali români? Puşcăria din străinătate o puneţi la studii?!?”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Premierul Florin Cîţu a recunoscut miercuri, într-o conferinţă de presă, că în perioada petrecută în Statele Unite ar fi fost prins la volan sub influenţa alcoolului. Şeful Guvernului a punctat faptul că nu se aştepta ca această informaţie să apară în urma competiţiei din PNL, ci mai degrabă dacă s-ar fi luptat PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *