Skip to content
Coronavirus

PSD cere să fie testați toți românii suspecți de coronavirus: Nu putem lupta cu această pandemie legați la ochi

PSD cere testarea tuturor cazurilor suspecte de coronavirus. Senatorul Lucian Romașcanu a declarat, marți, că cere Guvernului să informeze clar și transparent populație.

De asemenea, social-democrații cer guvernanților să discute cu investitorii, pentru ca oamenii să nu rămână în stradă în plină criză de sănătate.

În plan medical, am văzut apelul făcut de de directorul general al OMS. Toate țările trebuie să aibă capacitatea de a testa toate cazurile suspecte. Nu putem lupta cu această pandemie legați la ochi. Din păcate, România este una dintre țările unde s-au făcut cele mai puține teste pentru depistarea Covid-19, aproximativ 3.200 până acum.

Dintre acestea, câteva sute au fost irosite din cauza inconștienței unor politicieni liberali, care nu au respectat procedurile stabilite.

Numărul testelor efectuatre îi îngrijorează pe cetățeni. Pentru a-i liniști, autoritățile trebuie să facă o informare cât se poate de clară și transparentă.

Lipsa unei testări corespunzătoare duce la statistici eronate.

Strategia trebuie să fie zero concedieri, zero șomaj creat de criza coronavirusului.

Cerem guvernului să discute cu investitorii. Nu putem lăsa oamenii în stradă în plină criză de sănătate’, a spus Romascanu.

PSD cere să fie testați toți românii suspecți de coronavirus : ‘Lipsa unei testări corespunzătoare duce la statistici eronate. Nu putem lupta cu această pandemie legați la ochi‘.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *