Skip to content
Politică

PSD CLUJ-Napoca are un nou lider. Cine i-a luat locul deputatului Aurelia Cristea

Partidul Social Democrat (PSD) Cluj Napoca  are acum un nou lider, după ce deputatul Aurelia Cristea și-a dat, luni,  demisia din partid.

Astfel, locul acesteia a fost luat de către consilierul local Dan Morar.

‘Noul preşedinte interimar al PSD Cluj-Napoca este dl. Dan Morar, economist de profesie şi consilier local. În aceeaşi şedinţă a Biroului Permanent Judeţean, desfăşurată sâmbătă, 16 aprilie, a fost numit preşedinte executiv al PSD Cluj-Napoca profesorul universitar dr. Ioan Păcurar’, se arată într-o informare transmisă, luni, de PSD Cluj.

Pe 15 aprilie, deputatul Aurelia Cristea a anunţat că demisionează din funcţia de preşedinte al PSD Cluj-Napoca după ce organizaţia judeţeană i-a retras sprijinul pentru candidatura de primar al municipiului Cluj-Napoca, potrivit Agerpres.ro

Forurile decizionale ale conducerii PSD au decis să-mi retragă sprijin pentru candidatura la Primăria Cluj-Napoca. (…) Fiind o invalidare politică de la nivel central pentru mine, în calitate de candidat, şi pentru proiectul meu, corect şi onorabil este ca eu să-mi dau demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Cluj-Napoca. (…) Nu plec din partid, sunt deputat PSD, am candidat cu sprijinul şi cu susţinerea organizaţiei PSD, este corect să-mi duc mandatul la final tot din partea organizaţiei PSD şi este corect ca prin acest gest de demisie să dau posibilitatea altora care pot să susţină mai bine acest proiect pentru campania electorală, să facă mai mult decât am putut să fac eu’, a declarat, la acea dată, Aurelia Cristea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *