Skip to content
Politică

PSD Cluj îi dă un ultimatum lui Mihail Seplecan

PSD Cluj constată cu îngrijorare, ca liberalului Mihai Seplecan, nu îi lipsește doar CV-ul ci și un plan de acțiune administrativă, domnia sa limitându-se în primele luni de mandat, la poze electorale și multe opinii politice.

„Mihai Seplecan trebuie să lase promisiunile deoparte și să-și amintească că este președintele Consiliului Județean Cluj.

Problema depozitării deşeurilor menajere, creșterea prețului la serviciul de colectare, situația extrem de complicată a stadionului Cluj Arena, finalizarea reparațiilor la drumurile județene după ce Guvernul României a alocat fonduri pentru acestea sunt doar câteva din problemele urgente ale administrației județene, în acest context un plan de activitate administrativă fiind imperios necesar!” arată social democrații clujeni.

În concluzie, social-democrații îi cer președintelui Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan să prezinte în maxim zece zile, „situația reală de la Cluj Arena, stadiul proiectului rampa ecologică și planul de activitate administrativă pentru perioada imediat următoare”, informează presalocala.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *