Skip to content
Politică

PSD continua razboiul cu Iohannis: Daca Merkel ar fi stat intr-un apartament de 1,5 milioane de euro, ar fi demisionat a doua zi

Contrele dintre ACL si PSD din aceasta campanie electorala continua. Dupa ce presa a dezvavuit ca presedintele PNL, Klaus Iohannis, locuieste in Bucuresti intr-un apartament a carui valoare se ridica la 1,5 milioane de euro, deputatul PSD Claudiu Manda a declarat ca „Iohannis ascunde, profund iresponsabil, informatii importante de ochii cetatenilor romani, iar acest scandal imobiliar ne arata fata adevarata a «cinstitului» candidat ACL”.

„Pentru un candidat la presedintia Romaniei, functia suprema in statul roman, Klaus Werner Iohannis are prea multe lucruri de ascuns in fata romanilor. De pilda, mie si, cred eu, romanilor in general nu ne este clara colaborarea si relatia de prietenie dintre domnul Iohannis si domnul Schimdt.

Nu stim detalii despre BMW-ul de lux pe care primarul Iohannis l-a primit de la afaceristul Schmidt, la fel cum nu stim nimic despre apartamentul estimat, conform presei, la 1,5 milioane de euro, cel in care dl. Iohannis locuieste atunci cand se afla in Bucuresti. Apartament care apartine – coincidenta? – tot prietenului Schmidt! Este Klaus Werner Iohannis omul impins in fata de acest afacerist? Este cumva controlat de grupuri de interese despre care aflam abia acum? Tacerea mortuara a domnului Iohannis ne obliga sa credem orice, pentru simplul motiv ca lipsa de raspunsuri nu reuseste sa faca lumina, ci sa il afunde pe acest candidat in si mai multe speculatii.

Klaus Iohannis ascunde, profund iresponsabil, informatii importante de ochii cetatenilor romani. Iar acest scandal imobiliar recent, in care ne este prezentat un Klaus Iohannis care traieste in lux, subventionat practic de diversi afaceristi, ne arata fata adevarata a «cinstitului» candidat ACL. Daca Angela Merkel ar fi platit 500 de euro pe luna pentru a locui intr-un apartament de 1,5 milioane de euro dat de un tovaras, aceasta ar fi demisionat a doua zi! Ar fi fost un scandal monstru. Doamna Merkel ar fi fost obligata sa aiba o pozitie in care sa faca lumina in relatiile de afaceri si prietenie cu acest domn Schimdt. Or, strategia de campanie a lui Klaus Werner Iohannis este «opinia publica latra, caravana electorala, in frunte cu un BMW de lux, trece». Iohannis se ascunde de ochii romanilor si, tocmai pentru ca tace, va continua sa ramana ascuns, intr-una din cele 6 case din Sibiu, si dupa 16 noiembrie!”, considera presedintele PSD Dolj, Claudi Manda.

3 comentarii la “PSD continua razboiul cu Iohannis: Daca Merkel ar fi stat intr-un apartament de 1,5 milioane de euro, ar fi demisionat a doua zi

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *