Skip to content
Politică

PSD contraatacă: În guvernarea lui Or-BAN la ban trage, liberalii folosesc banii românilor ca să umfle conturile celor bogaţi!

Inquam Photos/Octav Ganea

Social-democraţii l-au acuzat că Florin Cîţu „i-a îmbogăţit pe bancheri pe spinarea românilor”, în doar şapte luni. Reprezentanţii PSD mai spus că deficitul bugetului de stat administrat de ministrul de FInanţe a explodat după nenumăratele împrumuturi făcute de acesta şi nimeni nu ştie unde s-au dus aceşti bani.

În numai 7 luni, Cîţu i-a îmbogăţit pe bancheri pe spinarea românilor! Deficitul bugetului de stat administrat de Cîţu a explodat după împrumuturile fără număr, despre care nimeni nu ştie unde s-au dus. Copiii românilor vor fi puşi să plătească o datorie uriaşă, iar băncile îşi freacă mâinile de bucurie, având profituri record, în plină criză”, arată o postare făcută miercuri pe pagina de Facebook a PSD.

În numai 7 luni, Cîțu i-a îmbogățit pe bancheri pe spinarea românilor! Deficitul bugetului de stat administrat de Cîțu…

Publicată de Partidul Social Democrat pe Miercuri, 26 august 2020

Sursa citată adaugă că ministrul Florin Cîţu „a sărit ca ars”, atunci când a fost votată în Parlament propunerea PSD privind amânarea ratelor la credite pentru populaţie.

Când s-a votat în Parlament propunerea PSD privind amânarea ratelor la credite pentru populaţie, ministrul Finanţelor a sărit ca ars, acuzând că se pune în pericol stabilitatea sistemului bancar. Acum, nu sunt bani de dublat alocaţii şi de crescut pensii conform legii, dar avem cei mai fericiţi bancheri din lume! Aceasta este politica responsabilă a PNL! În guvernarea lui Or-BAN la ban trage, liberalii folosesc banii românilor ca să umfle conturile celor bogaţi!”, conchide sursa menţionată.

Florin Cîţu i-a adresat o invitaţielui Marcel Ciolacu la sediul Ministerului de Finanţe pentru a-i prezenta situaţia financiară a României şi starea economiei. Liberalul consideră că este imporantant să aibă această discuţie cu liderul PSD înainte de dezbaterea moţiunii de cenzură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *