Skip to content
Politică

PSD critică atitudinea lui Emil Boc

Într-un comunicat de presă remis de Biroul de Presă al PSD, președintele PSD Cluj-Napoca a criticat modul în care a fost tratată Gabriela Szabo, Ministru al Turismului, în cadrul vizitei efectuate la Cluj-Napoca.

Redăm, în rândurile de mai jos, conținutul integral al comunicatului:

Primarul Emil Boc a ales, încă o dată, vineri, 29 august, calea uşoară a politicii, de data aceasta printr-un gest grobian, trântind uşa în nas unei femei, campioana mondială, ministrul Tineretului şi Sportului, doamna Gabriela Szabo, a cărei prezenţă la şantierul Sălii Polivalente din Cluj-Napoca a fost interzisă.

„În capitala Ardealului, domnule Emil Boc, clujenii niciodată nu au trântit uşa în nas vreunui turist, vizitator, cu atât mai mult unei câştigătoare a şapte titluri mondiale. Faptul că acest cetăţean de onoare al municipiului este ignorat de primarul Clujului arată ‘respectul’ acestuia pentru performanţă şi valori”, a declarat preşedintele PSD Cluj-Napoca, doamna deputat Aurelia Cristea.

În următorii ani, proiectele comunităţii vizează deschiderea şi mai mult a oraşului în faţa celor dornici să-l cunoască, bunul simţ ardelenesc şi ospitalitatea tradiţională fiind două constante ale activităţii noastre zilnice.

Trântitul uşii în nas în faţa unui campion mondial care a îmbogăţit palmaresul României cu numeroase medalii la Jocurile Olimpice, campioana mondială la atletism şi apoi faţă de un tânăr ministru, reprezentant al noii generaţii de politicieni fără carnete PCR nu este specifică oraşului nostru.

„Cluj-Napoca nu trebuie să fie un teren minat de mici orgolii politice, în această situaţie nişte scuze publice fiind binevenite, având în vedere că acest tip de comportament nu este reprezentativ pentru comunitatea noastră.
Regretăm că în tot acest timp Emil Boc a fost preocupat doar să-i călăuzească paşii electorali doamnei Udrea în judeţul Cluj şi îi sugerăm edilului să înveţe din modestia ardelenească a campioanei noastre, care chiar şi în acest context, a ales să viziteze mai departe oraşul, comunitatea clujeană pe care o preţuieşte, fără vreo declaraţie publică referitoare la interzicerea accesului în şantierul Sălii Polivalente”, a mai declarat preşedintele PSD Cluj-Napoca, ministrul Aurelia Cristea.

1 comentariu la “PSD critică atitudinea lui Emil Boc

  1. Republica BOC—acest turist CACANIU – platit pe bani publici in functia de PRIM MINISTRU–marioneta–spaima salilor de forta din BUCURESTI unde se juca de-a indienii in peile goale . Obosit s-a intors acasa–dar fara BUNUL SIMT . Multipla campioana nu e corpul de contol mai NIMENI .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *