Skip to content
Politică

PSD, critici după ce Orban a anunțat componența Guvernului: Rușine, PNL!

PNL dispreţuieşte medicii, profesorii, pompierii, poliţiştii şi funcţionarii publici care muncesc şi îi ameninţă din nou cu tăieri, susţine Partidul Social Democrat, după ce, în cursul zilei de joi, a fost publicată lista Cabinetului Ludovic Orban.

Să ne amintim cine este de fapt senatorul Cîţu, propunerea PNL pentru Ministerul Finanţelor, cel ce a jignit medicii şi profesorii, pompierii şi poliţiştii şi care vrea să dea afară bugetarii şi să elimine programele de sprijin pentru tinerii antreprenori români! PNL dispreţuieşte medicii, profesorii, pompierii, poliţiştii şi funcţionarii publici care muncesc şi îi ameninţă din nou cu tăieri! Ruşine, PNL! Aţi pus o etichetă nedreaptă multor oameni care muncesc cinstit şi o fac pentru ca societatea să funcţioneze. Începeţi dumneavoastră, domnule Cîţu, senator în Parlamentul României, plătit de la bugetul de stat, şi plecaţi acasă sub eticheta de „bugetar praf”. Pentru că nimeni nu v-a ales să staţi acolo pe banii românilor ca să îi jigniţi şi să le luaţi veniturile„, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a anunţat joi componenţa Cabinetului pe care îl va supune votului Parlamentului, între cei propuşi fiind Florin Cîţu pentru funcţia de ministru al Finanţelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *