Skip to content
Politică

PSD, cu deținuți politic la Cotroceni. Liberalul Robert Sighiartău: E o diversiune

Faptul că PSD a ales să trimită, alături de Eugen Nicolicea, doi deținuți politic la consultările de la Palatul Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis pe tema referendumului pe justiție, este privit de liberalul Robert Sighiartău drept o diversiune a social-democraților.

”În primul rând, este o diversiune pentru a distrage atenția de la subiectul principal care s-a discutat la Cotroceni: justiția. Nu le convine discuția, pentru că mulți dintre ei au probleme în justiție.
În al doilea rând, este o lipsă de seriozitate. Atâta timp cât ești invitat să discuți anumite subiecte, trebuie să discuți subiectele respective. PSD a abordat lucrurile într-un mod neserios”, a declarat liberalul pentru PSnews.

Delegaţia PSD la întâlnirea cu preşedintele a fost formată din Eugen Nicolicea şi deţinuţii politic Marin Iancu şi Ioan Muntean.

Diferența dintre mitingurile PSD și PNL

Cât despre mitingul organizat de PSD, vineri, la Craiova, ca replică la acțiunea similară a PNL-ului de sâmbătă în același oraș, Robert Sighiartău crede că între cele două manifestări există o diferență importantă.

”PSD aduce oamenii forțat la miting, ceea ce PNL nu face. Toți angajații din sistemul bugetar sunt obligați să vină la mitingurile lor, pentru că numai așa pot strânge oameni. Mai mult, îi amenință că își vor pierde locurile de muncă dacă nu vin”, a mai spus liberalul.

PSD organizează, vineri, de la ora 16.00, un miting la Craiova la care va participa şi preşedintele formaţiunii, Liviu Dragnea. Senatorul Claudiu Manda susţine că vor fi 40.000 de participanţi la acţiunea electorală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *