VIDEO Romașcanu: Predoiu are două hotărâri pe masă, cea cu 15 septembrie și cea cu 29 septembrie

news.ro
news.ro


Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a declarat, luni, că partidul nu poate fi de acord cu transformarea săptămânală a calendarului electoral, și că data primului tur ar urma să fie decisă, săptămâna aceasta, de ministrul de Interne Cătălin Predoiu, împreună cu PNL, având de ales între 15 și 29 septembrie.

A avut loc o altă ședință a coaliției astăzi. S-au discutat și teme economice, teme de guvernare, dar firește au existat și anumite discuții legate de data alegerilor. În februarie, martie, s-a decis un calendar întreg pentru tot anul electoral 2024,iar domnul președinte Ciucă a avansat data de 15 septembrie, dată pe care am avut-o în vedere atunci când politic s-a decis inițierea unei hotărâri de Guvern care să aibă data de 15 septembrie ca tur I și 29 ca tur II. Între timp, colegii liberali, săptămâna trecută au venit cu o nouă propunere, enunțată tot de domnul Ciucă, aceea ca 29 septembrie să fie data primului tur al alegerilor”,, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu.

Romașcanu a afirmat că „din păcate, astăzi au fost încercări de a discuta iarăși aceste date”, cu privire la ședința coaliției de guvernare, afirmând că ministrul de Interne Cătălin Predoiu, va trebui să decidă în această săptămână, împreună cu PNL, având de ales între 15 și 29 septembrie.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: