Skip to content
Politică

PSD: Dacă te cheamă Orban, Rareș Bogdan, Chirica sau Costel Alexe ești mai presus de lege!

Inquam Photos / Octav Ganea

Într-o postare pe pagina de Facebook a partidului, PSD îi acuză pe liberali de iresponsabilitate și demagogie, după ce mai mulți lideri ai PNL au fost surprinși încălcând regulile stării de alertă impuse chiar de ei. 

Dacă te cheamă Orban, Rareș Bogdan, Chirica sau Costel Alexe ești mai presus de lege! Guvernarea liberală le cere românilor ordine și disciplină și le arată zilnic contrariul: dezmăț și demagogie. Iar apoi se miră că românii nu mai cred în restricțiile lor și aruncă vina pe PSD!

" "

Liberalii continuă să-i sfideze pe românii simpli pe care-i acuză că nu respectă restricțiile doar ca ei să se lăfăie, fără mască, în agape de partid. În regimul PNL, fabula a devenit realitate: “egalitate, dar nu și pentru căței”. Dacă te cheamă Orban, Rareș Bogdan, Chirica sau Costel Alexe ești mai presus de lege!

În pandemie, PNL a devenit cel mai mare focar național de iresponsabilitate și demagogie. Criza COVID- 19 ne arată că, pentru ei, regulile sunt VID”, spun social-democrații.

Dacă te cheamă Orban, Rareș Bogdan, Chirica sau Costel Alexe ești mai presus de lege!

Guvernarea liberală le cere românilor ordine și disciplină și le arată zilnic contrariul: dezmăț și demagogie. Iar apoi se miră că românii nu mai cred în restricțiile lor și aruncă vina pe PSD!Liberalii continuă să-i sfideze pe românii simpli pe care-i acuză că nu respectă restricțiile doar ca ei să se lăfăie, fără mască, în agape de partid. În regimul PNL, fabula a devenit realitate: “egalitate, dar nu și pentru căței”. Dacă te cheamă Orban, Rareș Bogdan, Chirica sau Costel Alexe ești mai presus de lege!În pandemie, PNL a devenit cel mai mare focar național de iresponsabilitate și demagogie. Criza COVID- 19 ne arată că, pentru ei, regulile sunt VID.#GuvernulVID

Publicată de Partidul Social Democrat pe Luni, 29 iunie 2020

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *