Skip to content
Politică

PSD dezvăluie care a fost motivul ieșirii publice de aseară a lui Traian Băsescu

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea: Traian Basescu si PDL detin controlul total asupra lui Klaus Iohannis

Prin intermediul unui comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, transmite faptul că ieșirea de vineri seara a lui Traian Băsescu reprezintă „ultimul mesaj de ura si dezbinare pe care acesta il poate transmite poporului roman ca presedinte”

„Iesirea publica a lui Traian Basescu din ultima zi a campaniei electorale reprezinta ultimul mesaj de ura si dezbinare pe care acesta il poate transmite poporului roman ca presedinte. Dupa 10 ani de abuzuri si scandal care au marcat mandatele lui Basescu, singura sa scapare este Klaus Iohannis. Traian Basescu isi doreste ca Iohannis sa castige alegerile in primul rand pentru a-l proteja de justitie! Totodata, acesta este constient ca singura sansa pentru el si oamenii sai sa mai ajunga la putere este prin Klaus Iohannis”, afirmă Firea.

Gabriela Firea declară faptul că Basescu si PDL detin controlul total asupra lui Klaus Iohannis și orice vot pentru Iohannis inseamna un vot pentru Basescu, Blaga, Videanu, Berceanu, Udrea, Anastase, Blejnar, Duta, Predoiu si toti cei din PDL care fug de justitie.

„Basescu si PDL detin controlul total asupra lui Klaus Iohannis! Orice vot pentru Iohannis inseamna un vot pentru Basescu, Blaga, Videanu, Berceanu, Udrea, Anastase, Blejnar, Duta, Predoiu si toti cei din PDL care fug de justitie. Toti oamenii lui Traian Basescu sunt in spatele lui Klaus Iohannis si vor pierde definitiv puterea duminica, odata cu infrangerea lui”, transmite senatorul Gabriela Firea.

Vicepreședintele PSD spune că ceea ce l-a determinat pe Băsescu să aibă o delarație aseară au fost gafele nenumarate facute de Iohannis din aceasta campanie și că astfel, a încercat să- și salveze candidatul.

„Gafele nenumarate facute de Iohannis din aceasta campanie l-au determinat pe Traian Basescu sa iasa public si sa incerce sa-si salveze candidatul. Prin aceasta iesire, presedintele si-a demascat o data pentru totdeauna intelegerea dintre el si candidatul ACL si planul de a ajunge prim-ministru numit de Iohannis. Aceasta varianta ar insemna un dezastru pentru Romania, iar singurii care il pot preveni sunt romanii de buna credinta care vor veni la vot duminica!”, a conchis Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *