Skip to content
Societate

PSD doar se preface că vrea amânarea alegerilor, susțin liberalii: ”Și-au depus listele pentru parlamentare și au început precampania”

Inquam Photos / Octav Ganea

Invitat la ”Puterea Știrilor”, liberalul Adrian Dupu, candidat pe listele PNL Prahova la Camera Deputaților și secretar de stat în Ministerul Transporturilor, susține că, în ciuda declarațiilor publice, liderului PSD, Marcel Ciolacu, este de fapt de acord cu data de 6 decembrie pentru alegerile parlamentare.

„Am văzut că PSD și-a depus toate listele pentru parlamentare. Este pregătit pentru alegeri, am văzut că au început precampania, deci domnul Ciolacu este pregătit să se organizeze alegeri al 6 decembrie. Nu boicotează alegerile, nu a venit să spună că nu strângem semnături că e Covid, n-a avut nicio problemă cu toate acestea, deci se cam bat cap în cap declarațiile sale, probabil din acest obicei pe care îl are de a-i prosti pe români”, a punctat Adrian Dupu.

De asemenea, liberalul a declarat că în acest moment nu știe cum va arăta viitorul Guvern al României și ce alte noi partide vor avea loc lângă liberali.

„Nu pot să vă răspund, pentru că nu știu care va fi rezultatul alegerilor. PMP și UDMR sunt partide mici care mereu sunt la granița dintre a intra și nu a intra. În primul rând va trebui să vedem rezultatul alegerilor, iar apoi cred că decizia se va lua la un nivel mult mai mare decât cel la care sunt eu, în sensul în care negocierile se vor purta după aceea”, a spus Dupu.

De asemenea, liberalul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *