Skip to content
Politică

PSD, după eșecul moțiunii: Iohannis şi PNL au majoritatea şi nu mai pot da vina pe PSD – ei răspund de mersul pandemiei

Inquam Photos / Octav Ganea

PSD afirmă că PNL controlează Parlamentul printr-o alianţă cu USR, PMP, UDMR şi grupul minorităţilor naţionale, concluzia fiind că preşedintele Klaus Iohannis şi PNL au majoritatea în Parlament şi nu mai pot da vina pe PSD, ei răspunzând de mersul pandemiei, de soarta educaţiei şi de viitorul economiei, însă reuşesc să producă doar haos.

Iohannis şi PNL au majoritatea în Parlament şi nu mai pot da vina pe PSD: ei răspund de mersul pandemiei, de soarta educaţiei şi viitorul economiei! PNL controlează Parlamentul printr-o alianţă cu USR, PMP, UDMR şi grupul minorităţilor naţionale. Au toată puterea în stat şi nu se mai ascund ca până acum. Dar tot ce reuşesc să producă este doar haos!”, afirmă social-democraţii, într-un mesaj pe Facebook.

În opinia PSD, pandemia nu dă semne că scade în intensitate, dimpotrivă se înregistrează săptămânal noi recorduri absolute ale deceselor, iar ”începerea şcolii se transformă într-un fiasco naţional”, pentru că nici profesorii, nici copiii şi părinţii nu ştiu nimic sigur, ”în afară de faptul că nu vor avea tablete”.

Economia este condamnată să se ajute singură, Guvernul PNL nu este capabil să ajute firmele locale – ci doar pe cele liberale! Iohannis nu-i mai poate minţi în continuare pe români: PNL are toată puterea în mână – Parlament, Guvern, Preşedinţie!”, conchide PSD.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *