Skip to content
Politică

PSD, enervat de mitingul PNL: Partidul Zero încearcă să îi păcălească pe români!

lugojinfo.ro

PSD s-a dovedit, duminică seară, enervat din cauza mitingului organizat de către PNL pentru lansarea candidaţilor la alegerile parlamentare şi pentru demonstrarea susţinerii faţă de Dacian Cioloş.

Într-un comunicat trimis PSnews.ro, senatorul Mihai Fifor (preşedintele Consiliului Naţional al PSD) susţine că „PNL a încercat astăzi să îi păcălească pe români printr-o manifestare în care majoritatea mesajelor au fost atacuri politice”.

„Faptul că PNL a reuşit să strângă doar 10.000 de oameni, adică nici măcar toţi membrii cu carnet de partid, arată că românii s-au săturat de astfel de tactici. PSD va continua să aibă o campanie pozitivă, în care vom prezenta soluţii clare pentru a aduce mai mulţi români în clasa de mijloc. PNL, cu acest tip de discurs negativ şi fără nicio soluţie pentru români, este incapabil să guverneze. În 11 Decembrie, milioane de români vor transmite acelaşi mesaj şi anume că s-au săturat de atacuri politice şi vor ca «tehnocraţii» incompetenţi sprijiniți de PNL să plece acasă, la Bruxelles”, continuă social-democratul.

PSD-istul reclamă „atacurile murdare marca PNL” şi aminteşte gafele comise de către tehnocraţi.

„Astăzi, am avut încă o mostră de atacuri murdare marca PNL. Un Partid Zero care sprijină un Guvern Zero şi care încearcă să îi păcălească pe români că le va fi mai bine dacă România continuă cu un guvern-combinaţie între miniştrii ”tehnocraţi” incompetenţi de acum şi oamenii din guvernările Băsescu-Boc, care se regăsesc pe listele PNL. O astfel de guvernare va bloca creşterea salariilor, va bloca eliminarea celor 102 de taxe nefiscale şi va face jocurile multinaţionalelor, în defavoarea clasei de mijloc din România. De altfel, miniştrii «tehnocraţi», împreună cu PNL, îi numesc «pomanagii» pe românii, medici şi profesori, care vor să simtă în buzunarele lor creşterea economică.

PSD va continua să aibă un discurs pozitiv şi axat pe soluţii, prin care spunem fiecărui român să îndrăznească să creadă în România. Obiectivul PSD este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc. Fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la educaţie de top şi servicii medicale de calitate. Am arătat că avem rezultate în guvernarea PSD 2012-2015: de la salarii şi pensii mărite pe baza creşterii economice, la redeschiderea spitalelor închise de guvernarea Băsescu-Boc. Vom arăta din nou rezultate, dacă românii ne dau încrederea lor. Românii vor decide la vot, pe 11 decembrie, care viziune este corectă pentru România: a politicienilor din PNL care îi consideră pe români pomanagii sau a PSD care le spune românilor să aibă încredere că pot face parte din clasa de mijloc”, a mai declarat Mihai Fifor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *