Skip to content
Politică

PSD face plângere la DNA împotriva PNL: Toţi Duduienii galbeni din Guvern, la puşcărie! Primarii noştri sunt ameninţaţi şi şantajaţi

Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, îi aseamănă pe liberali cu interlopii din clanul Duduienilor, afirmând că primarii partidului său sunt şantajaţi şi ameninţaţi.

Liderul PSD afirmă că partidul său va face o plângere la DNA în acest sens.

Toţi DUDUIENII galbeni din GUVERN – la PUŞCĂRIE! Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceţi trafic de influenţă la masa Guvernului! Voi, hâzilor, toţi cei care vă bateţi joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpuşa şi a fura în continuare. Asta face PNL în aceste zile. Cară primari la Bucureşti sau le promit în ţară tot felul de proiecte şi bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL- partidul-stat. Cine nu cedează, este ameninţat şi şantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forţa pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunităţile lor.

Le spun tuturor primarilor PSD să reziste presiunilor. Uniţi suntem puternici! Nu pot ei şantaja cât pot românii VOTA! Sfârşitul acestor hoţi şi mafioţi este aproape”, scrie Ciolacu pe Facebook.

PSD intenţionează  să depună miercuri plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanţilor PNL din Guvern şi din teritoriu care au transformat instituţiile statului într-un rai al criminalităţii, după cum menţionează Ciolacu: “Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluţionat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *