Skip to content
" "
Politică

PSD ia de guler tehnocraţii: AU UITAT să trimită buletine de vot!

fifor.ro
" "

Partidul Social Democrat (PSD) îi ia de guler pe actualii guvernanţi tehnocraţi, acuzându-i că AU UITAT să trimită buletine de vot pentru alegerile de duminică.

PSD acuză Ministerul de Externe că nu a trimis buletinele de vot la secţiile de votare din Perth (Australia) şi Auckland (Noua Zeelandă), în condiţiile în care procesul de vot din acestea începe încă de sâmbătă seară.

”Ministerul Afacerilor Externe nu a trimis buletine de vot pentru secţiile din Perth, Australia şi Auckland, Noua Zeelandă. În mai puţin de opt ore, aceste secţii vor fi deschise iar la acest moment lipsesc buletinele de vot, ştampilele şi autocolantele”, se arată într-un comunicat de presă al PSD citat de News.ro.

Social-democraţii menţionează că MAE a invocat faptul că poşta australiană şi cea neozeelandeză nu lucrează în weekend, însă PSD susţine că buletinele de vot au ajuns fără probleme la celelalte secţii din aceste două ţări.

”Suntem în faţa unui incident grav, provocat de incompetenţa Guvernului Cioloş. Partidul Social Democrat somează Ministerul Afacerilor Externe să ofere explicaţii amănunţite privind această problemă şi să găsească rapid o rezolvare astfel încât românii din Perth şi Auckland să poată vota”, mai precizează sursa citată.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *