Skip to content
Politică

PSD Iași solicită bugetare pentru 4 obiective ale orașului, printre care și autostrada Iaşi-Târgu Mureş

Curierul de Iasi

PSD Iaşi solicită ca în proiectul de buget pe anul viitor să figureze finanţări pentru patru proiecte importante: autostrada Iaşi-Târgu Mureş, şoseaua de centură, spitalul regional şi sala polivalentă, pe care social-democraţii le consideră “vitale“ pentru dezvoltarea judeţului.

Potrivit unui comunicat al PSD Iaşi, cei opt parlamentari social-democraţi ai judeţului şi şeful Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa, au avut discuţii în ultimele zile cu mai mulţi miniştri ai partidului, solicitând sprijinul pentru patru proiecte “vitale“ ale judeţului.

Sunt patru obiective de maximă importanţă pe care le vizăm: demararea procedurilor de construire pentru autostrada Iaşi-Târgu Mureş, continuarea demersurilor şi procedurilor de construire a Spitalului Regional de Urgenţă, finalizarea şoselei de centură a Iaşului şi construirea unei săli polivalente moderne cu o capacitate de 15.000 locuri. Sunt convins că vom beneficia şi de susţinerea politică necesară. Am făcut o promisiune ieşenilor şi vrem să ne ţinem de cuvânt”, a declarat preşedintele CJ Iaşi, Maricel Popa, preşedinte al filialei ieşene a PSD, citat de news.ro

Maricel Popa a afirmat că discuţiile parlamentarilor ieşeni ai PSD s-au purtat cu miniştrii Finanţelor, Transporturilor şi Sănătăţii, dar şi cu reprezentanţi ai Companiei Naţionale de Investiţii.

Nu am lăsat garda jos şi sperăm să avem susţinerea necesară pentru aceste proiecte“, a adăugat liderul PSD Iaşi, Maricel Popa.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *