Skip to content
Politică

PSD iese la atac. „Candidatura lui Iohannis, o viclenie – vrea imunitate”

" "

PSD afirmă că prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis candidează la cea mai înaltă funcție în stat doar pentru a scăpa de dosarul deschis de Agenția Națională pentru Integritate privind incompatibilitatea acestuia.

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu  spune că este o viclenie, iar faptul că acesta candidează la fotoliul de la Cotroceni este în vederea obținerii imunității.

" "
" "

Potrivit comunicatului de presă remis redacției PSnews.ro, Codrin Ștefănescu afirmă că „ipocritul de Iohannis, vicleanul copil de casă al lui Traian Băsescu, devine un personaj tot mai lugubru”:

„ Din declaratiile sale legate de candidatura, indiferent de decizia instantei in cazul dosarului sau, intelegem ca vizavi de Justitie va avea o atitudine ca a lui Traian Basescu – va face totul sa se apere pe el si pe ai lui, mimand simultan ca sustine independenta Justitiei.

Ca si Traian Basescu, Iohannis vede in presedintie un loc in care sa castige imunitate.  Cum poate sa afirme ca va candida la Presedintie indiferent de verdictul Justitiei in ceea ce priveste incompatibilitatea sa? In mintea lui Iohannis a incoltit probabil ideea ca functia de presedinte ii va asigura imunitate inclusiv in acest dosar, ca acest dosar va fi blocat, asa cum lui Traian Basescu i s-a blocat dosarul Flota”, mai spune Ștefănescu.

ICCJ a admis în principiu recursul făcut de ANI. dosarul intra în faza de judecată a recursului.
De asemenea, Inalta Curte cere ca partile sa forumuleze in scris un punct de vedere asupra raportului,in termen de zece zile.

“Dispune comunicarea raportului asupra admisibilităţii în principiu a recursului către recurenta-pârâtă Agenţia Naţională de Integritate, către intimatul-reclamant Klaus Werner Iohannis şi către intimata-pârâtă Inspecţia de Integritate, cu menţiunea ca părţile să formuleze în scris un punct de vedere asupra raportului, în termen de 10 zile de la comunicare”, arată Înalta Curte de Justiție și Casație.

" "

1 comentariu la “PSD iese la atac. „Candidatura lui Iohannis, o viclenie – vrea imunitate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *