Skip to content
Politică

PSD iese la atac: „În echipa lui Iohannis, Băsescu e căpitan nejucător”

" "

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, spune că în echipa lui Klaus Iohannis, președintele Traian Băsescu este „căpitan nejucător”.

„Lansarea lui Klaus Werner Iohannis mi-a amintit de mitingul organizat de PDL in vara lui 2012, pentru a-l apara pe Traian Basescu. Aceiasi oameni au urcat pe scena si au avut discursuri, iar mesajele transmise au fost aceleasi. E ca si cum timpul a ramas in loc.
Cand Gheorghe Falca, finul lui Basescu, urca pe scena si tine un discurs pentru tine, cand MRU iti sta in dreapta, iar Blaga in stanga, e clar ca esti omul lui Basescu. Iohannis nu mai poate nega ceea ce este evident pentru o tara intreaga. Nu exista „echipa Iohannis”, ci „echipa Basescu” cu un alt nume, in care, ca la tenis, Traian Basescu este capitan nejucator.
Am speranta ca romanii nu se vor lasa pacaliti si nu ii vor readuce la putere pe cei care au distrus aceasta tara in guvernarea lor”, se arată în comunicatul remis redacției PSnews.ro.
Klaus Iohannis și-a lansat candidatura sâmbătă, 27 septembrie, în fața Guvernului. Alături de el, s-a aflat pe scena și fostul strateg al lui Băsescu, Felix Tătaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *