Skip to content
Politică

PSD îi cere demisia primarului Robert Negoiță: Aşa spune legea

facebook

Partidul Social Democrat i-a cerut demisia primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, prin vocea purtătorului de cuvânt Lucian Romașcanu, după ce edilul şi-a lansat propriul partid.

Domnul Negoiţă a lansat azi un partid. Sigur, nu este un atac la persoană sub nicio formă, dar când te afişezi lângă un partid, altul decât cel în care eşti membru şi pe listele căruia ai candidat, e firesc să îţi pierzi mandatul de primar. Este natural să existe o decizie în acest sens a prefectului. Până atunci, domnul Negoiță dacă a decis un nou drum politic, mi se pare natural să își dea demisia din Partidul Social Democrat, faţă de care are atâtea cuvinte de reproş, şi să pornească această reconstrucţie și o nouă candidatură politică din afara Partidului Social Democrat şi din afara primăriei, pentru că aşa spune legea„, a spus Lucian Romaşcanu, la Antena 3.

" "
" "

La rândul său, Robert Negoiță a spus că nu demisionează: „Nu, domnule Romașcanu, nu am să îmi dau demisia din calitatea de primar pentru că acolo eu am fost ales de cetățenii din sectorul 3, nu am fost ales de către PSD”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *