Skip to content
Politică

PSD îl acuză pe Iohannis că vrea să îi dezbine pe români

Prin intermediul unui comunicat de presă remis redacției PSNews.ro, purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, îl taxează dur pe prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, care a declarat în cadrul unui discurs la un miting electoral că ar exista mai multe Românii și anume „România lor și România noastră”.

„Despre asta vorbim la aceste alegeri, despre asta e vorba la vot. Dacă vrem România noastră sau România lui Victor Ponta. România lui Victor Ponta o vedem când ne uităm în jur, o vedem când ne uităm la televizor. România lui Victor Ponta și a PSD este România corupției, România retrocedărilor ilegale, este România baronilor locali. România lui Victor Ponta este România politicienilor care nu fac legi pentru oameni, ci fac legi pentru ei, ca să se apare de justiție.

România lui Victor Ponta este România politicienilor care se îmbogățesc fără măsură pe zi ce trece, în timp ce voi munciți și abia câștigați cât să plătiți taxe și impozite.  România noastră este a tinerilor care vor să meargă la o școală ca lumea, care vor să aibă locuri de muncă. România noastră este a oamenilor în puterea vârstei, care muncesc de dimineața până seara ca să aibă ce pune în ghiozdanul copiilor. România noastră este a acestei generații și nu a clicilor de partid. România noastră este și România seniorilor, care au muncit o viață întreagă și societatea nu i-a răsplătit. România noastră este România oamenilor normali. România noastră este lucrului bine făcut”, transmite Klaus Iohannis.

În acest context, Gabriela Firea declară faptul că Iohannis a dat dovadă de o nouă asemănare cu Traian Băsescu, afirmând că la aceste alegeri nu este vorba de mai multe Românii, ci de o singură țară, pe care trebuie să „încetăm să o mai divizăm”.

„Candidatul PDL-PNL, Klaus Iohannis, a dat astazi dovada de o noua asemanare cu Traian Basescu, vorbind la un miting electoral despre «Romania noastra si Romania lor».

Iohannis nu a inteles nimic! La aceste alegeri prezidentiale nu este vorba despre «mai multe Romanii» – Romania lui Iohannis sau Romania lui Ponta. Este vorba despre o singura Romanie, a tuturor romanilor.

Este o singura tara, pe care noi trebuie sa incetam sa o divizam, asa cum a facut Traian Basescu in acesti ultimi 10 ani.

Sunt socata ca si de Ziua Armatei auzim discursuri dezbinatoare din partea lui Iohannis. Presedintele ar trebui sa fie al tuturor, nu doar al unei singure tabere. Practic, vedem cat de mare este amenintarea ca Romania sa aiba un nou presedinte care dezbina, un continuator al lui Basescu. Avem nevoie de schimbare, iar Victor Ponta este presedintele care si-a asumat ca ii va uni pe romani”, sustine Gabriela Firea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *