Skip to content
Politică

PSD îl acuză pe Iohannis de inadvertențe în declarația de avere

Prin intermediul unui comunicat de presă remis redacției PSNews.ro, purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a transmis  Iohannis trebuie să explice  inadvertențele din declarațiile sale de avere, pentru că se observă deosebiri majore între suprafețele caselor sale de la o declarație la alta.

„Până acum Klaus Werner Iohannis era dator românilor cu o explicație credibilă referitoare la modul în care a reușit, dintr-un salariu de profesor, să-și achiziționeze 6 case. Acum însă, în lumina noilor dezvăluiri din presă, domnul Iohannis trebuie să explice și inadvertențele din declarațiile sale de avere, pentru că vedem deosebiri majore între suprafețele caselor sale de la o declarație la alta.

De exemplu, presa relevă că, în declarația de avere a domnului Iohannis din anul 2009, apartamentul din strada Nicolae Bălcescu avea o suprafață de aproximativ 58 mp, din care Klaus Iohannis deținea un sfert, adică 14,51 mp, așa cum apare înscris în documentul respectiv.

În 2010, acest apartament ajunge să fie deținut în proporție de 100% de domnia sa și și-a triplat suprafața, ajungând la 166 de mp. Aceeași poveste se repetă și cu imobilul din strada Bâlea, care de la aproximativ 43 mp, ajunge într-un an să aibă 377 de mp, adică o suprafață de 9 ori mai mare!

Dar nu toate casele domnului Iohannis au crescut. De exemplu, cele din strada Pedagogilor și Măgura ‘au intrat la apă’ și au pierdut de la un an la altul între 20 și 30 de metri pătrați. Cum explică domnul Iohannis aceste inadvertențe?

Nu poate fi vorba de o eroare nevinovată, pentru că vorbim totuși de 5 cazuri în care aceasta se repetă. Ce are de ascuns Klaus Iohannis?

Iohannis nu poate fi președintele României deoarece ascunde mult prea multe lucruri românilor și, din câte se pare, și inspectorilor ANI”, a transmis Gabriela Firea.

2 comentarii la “PSD îl acuză pe Iohannis de inadvertențe în declarația de avere

  1. cu siguranta acest iohannis ascunde foarte multe insa psd.ul nu e in masura sa traga la raspundere pe nimeni cand ei sunt mama hotilor si mincinosilor!!!

  2. bineinteles, are multe lucruri de ascuns si se incurca in declaratii! nu e capabil sa tina un discurs singur, fara prompter! daca ajungeti presedinte, asa o sa aveti conferinte de presa? va sufla cineva in casca? sau va face pancarde cu ce trebuie sa spuneti?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *