Skip to content
Politică

PSD îl îndeamnă pe Băsescu la decență

Prin intermediul unui comunicat de presă remis PSnews.ro, senatorul PSD, Gabriela Firea, îi lansează un îndemn lui Traian Băsescu la decență.

”Îl îndemn pe domnul Președinte Traian Băsescu la decență atunci când vorbește despre locuri de muncă, având în vedere că guvernarea lui a generat pierderea a peste 700.000 de locuri de muncă și a provocat suferințe enorme românilor prin aplicarea celor mai dure măsuri de austeritate din UE”, precizează Firea.

”Din fericire, mare parte din nedreptățile acelei triste perioade au fost reparate. Economia se află pe creștere, iar în ultimii doi ani, în România au fost create 200.000 de locuri de muncă. În plus, rata șomajului în rândul tinerilor din țara noastră este sub media europeană, iar până la sfârșitul anului 2015 se intenționează realizarea a peste 70.000 de locuri de muncă utilizând fonduri europene. De asemenea, în acest moment este în implementare proiectul ‘Garanții pentru tineri’, care este funcțional încă de la 1 ianuarie 2014.

Pe lângă măsurile anunțate, statul subvenționează, prin finanțări europene, plata salariilor tinerilor absolvenți elevi și studenți promoția 2014, pentru un an, cu obligația angajatorilor de a menține postul nou creat încă un an. Aceste măsuri demonstrează că locurile de muncă sunt o prioritate pentru Guvernul Ponta”, a explicat purtătorul de cuvânt al prezidențiabilului PSD, Victor Ponta.

1 comentariu la “PSD îl îndeamnă pe Băsescu la decență

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *