Skip to content
Politică

PSD începe asaltul asupra guvernului Cioloș. Alte moțiuni amenință viitorul tehnocraților

Deputatul PSD, Florin Iordache, a anunțat, luni, la RFI.ro, că formaţiunea sa mai pregăteşte alte două moţiuni simple, pe lângă cea care îl vizează pe ministrul Sănătății, Patriciu Achimaş-Cadariu.

Astfel, cele două moțiuni se centrează pe activitatea a două ministere ale cabinetului Cioloș: Ministerul Mediului și cel al Fondurilor Europene:

„Discutăm punctual de nişte moţiuni simple, pentru că e vizat nu numai ministrul Sănătăţii. Din ce am constatat noi, la Ministerul Fondurilor Europene sunt probleme, pentru că iată, nu ştim în acest moment modul în care vor fi accesate, modul în care vor apărea acele caiete, pentru ca populaţia să ştie modul în care se vor derula fondurile europene. De asemenea, constatăm că sunt probleme la Ministerul Mediului. ONG-urile, asociaţiile profesionale au ieşit vizavi de taxa de mediu (…). Moţiunea de cenzură e o chestiune mult mai serioasă, aceea vizează Cabinetul, dar în acest moment nu discutăm de o moţiune de cenzură”, a declarat Florin Iordache, citat de realitatea.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *