Skip to content
Politică

PSD intr-o noua etapa: Ponta arunca guvernarea in terenul lui Dragnea

Congresul PSD de astazi a continut mai multe discursuri din partea liderilor marcanti ai partidului. Cele care au atras cel mai mult atentia au fost, asa cum toata lumea se astepta, cele ale lui Dragnea si Ponta.

Ion Cristoiu, intr-o interventie telefonica la Romania TV, a analizat discursul lui Ponta si a scos in evidenta principalul mesaj pe care acesta i l-a transmis lui Dragnea.

Cred ca Victor Ponta a transmis un mesaj asa…el evita un razboi deschis cu Liviu Dragnea. A transmis un mesaj ca nu se cramponeaza de functia de premier si ca mingea e la Liviu Dragnea. Cred ca asta a fost principalul mesaj”, a declarat jurnalistul.

Invitat la Romania TV, ministrul Liviu Pop a explicat discursul lui Ponta referitor la faptul ca Dragnea are mandatul sau pe birou: „A spus ca are mandatul depus pe biroul presedintelui PSD, de altfel cum fiecare ministru are mandatul depus in alb la organizatia din care provine”.

Senatorul social-democrat a precizat ca „nu exista nicio intentie de remaniere in Guvern si nici de plecare a lui Ponta din Guvern. Astazi, nu exista nicio intentie de a parasi guvernarea”.

Liviu Pop a mai spus ca „PSD e intr-o noua etapa. Sustine guvernul Victor Ponta si cred ca din punctul acesta de vedere nu avem ce discuta pana anul viitor”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *