Skip to content
Politică

PSD explică de ce ”Iohannis este un exemplu de tupeu”

Un nou atac dur vine dinspre PSD la adresa lui Klaus Iohannis, după ce acesta din urmă a precizat că actualul premier, Victor Ponta, ar trebui să demisioneze din această funcție și să se axeze doar pe campania prezidețială.

Unul din liderii județeni ai PSD, Iulian Bădescu, a caracterizat o astfel de idee lansată de Iohannis drept o dovadă de tupeu din partea lui Iohannis.

”Am auzit ca domnul Iohannis ii recomanda premierului Ponta sa demisioneze, pentru a se dedica alegerilor prezidentiale. Mi se pare absolut scandalos, ba chiar un exemplu de tupeu, o astfel de solicitare, venita din partea unui om care a tinut de fiecare data cu dintii de functia de primar, indiferent ca i s-a propus sa fie ministru sau chiar prim-ministru. Iohannis este si el candidat la presedintie si nu am auzit sa demisioneze de la primaria Sibiu”, a exlicat Bădescu prin intermediul unui comunicat de presă.

”Evident, mesajul domnului Iohannis reprezinta o ultima zbatere a regimului Basescu, prin intermediul noului sau purtator de cuvant – Traian Basescu are probabil in minte ideea ca ar putea face anumite jocuri daca ar avea in maini numirea unui premier in ultimele sale zile de mandat”, a mai adăugat social democratul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *