Skip to content
Politică

PSD îşi decide viitorul într-o ședinţă de urgenţă

" "

Înfrângerea suferită de Victor Ponta în turul II al alegerilor prezidenţiale a produs o teribilă undă de şoc printre social-democraţi. Conducerea PSD nu se aştepta la un eşec şi sub nicio formă la unul de asemenea proporţii, motiv pentru care în cursul dimineţii de luni şefii din Kiseleff s-au întâlnit într-o şedinţă decisivă.

Duminică noaptea, după ce şi-a recunoscut sportiv înfrângerea, Victor Ponta anunţa că nu va renunţa totuşi la postul de prim-ministru şi că nu i-a cerut niciun coleg acest lucru. Totuşi, pe măsură ce diferenţa de peste un milion de voturi între actualul premier şi Klaus Iohannis s-a conturat, şefii PSD-ului au început să contempleze la ideea renunţării la guvernare. Tocmai de aceea, liderii din Kiseleff s-au întâlnit astăzi, înainte de prânz, la sediul partidului pentru a stabili strategia în viitorul apropiat.

" "
" "

În plus, se va stabili şi data la care va fi programat congresul PSD, acolo unde există inclusiv şansa ca Victor Ponta, actualul preşedinte al partidului, să fie schimbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *