Skip to content
Politică

PSD își laudă din nou programul de guvernare: Este dovada clară a creșterii bunăstării generale a țării și a românilor

" "

Reprezentanții Partidul Social Democrat se declară ”mândri”  de performanța programului lor de guvernare  în urma datelor oficiale publicate de  Eurostat care arată o contribuție în PIB de 202 miliarde euro, comparativ cu cea a Portugaliei de 201,5 miliarde euro.

”Eurostat atestă oficial că PIB-ul României l-a depășit pe cel al Portugaliei, după ce în urmă cu un an l-a depășit pe cel al Greciei!

" "
" "

Suntem mândri de performanța țării noastre și a românilor care au dat valoare măsurilor PSD de stimulare a investițiilor și au făcut posibil acest rezultat excepțional.

Este dovada clară a creșterii bunăstării generale a țării și a românilor, dincolo de cifre și de sentimentul legitim de mândrie. Economia noastră este azi mai puternică și continuă să crească, ceea ce va aduce beneficii românilor și o influență mai mare pentru România, inclusiv asupra deciziilor UE!

PSD va continua aplicarea programului de guvernare pentru a consolida creșterea economiei naționale, în beneficiul românilor și al întregii țări” , potrivit unei postări PSD pe facebook.

Reacția partidului vine în contextul în care  Ministerul Economiei a lăudat, joi, avansul PIB pe propria pagină de facebook.

În ultimii doi ani, economia a adăugat la PIB cu 31,7 miliarde mai mult. Dacă în 2016, România se situa pe locul 17 în Europa cu o contribuție în PIB de 170,4 miliarde euro, în 2017 intrecea Grecia iar astăzi prinde din urmă Portugalia”, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Economiei. Mai multe detalii AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *