Skip to content
Puterea Știrilor Video

PSD-iștii sunt siguri că vor câștiga alegerile: Vom avea cel mai mare scor, categoric peste 30%

Inquam Photos/Octav Ganea

Invitat în studioul „Puterea Știrilor”, președintele interimar al Senatului și fost ministru al Justiției, Robert Cazanciuc, s-a arătat convins că „PSD va avea, cu siguranță, cel mai mare scor în aceste alegeri”.

„Fiecare capitol din programul de guvernare al PSD a fost scris de oameni cu foarte multă experiență, care au demonstrat că au făcut lucruri importante”, a mai precizat Robert Cazanciuc.

„PSD va avea cu siguranță cel mai mare scor în aceste alegeri. Va fi cu siguranță partidul care va aduce cele mai multe voturi.

Categoric peste 30%, pentru că PSD are un program de guvernare foarte consistent pe toate domeniile de activitate. Are oameni care știu să facă acest lucru.

Ați văzut prezentarea publică a programului de guvernare. Au fost prezentați acolo toți cei care au scris fiecare capitol în parte pe diverse domenii de activitate, oameni cu foarte multă experiență, oameni care au demonstrat de-a lungul carierelor lor că au făcut lucruri importante, în așa fel încât oamenii să aibă încredere că dându-le votul nu va fi doar o poveste”, afirmă Cazanciuc.

Președintele interimar al Senatului susține că programul de guvernare PNL „este înghesuit”, în comparație cu cel „transparent” al social-democraților. Cazanciuc a explicat că același lucru a fost făcut și în 2016, „când PSD a primit un vot important pe programul de guvernare care a adus românilor o viață mai bună”.

„Am văzut fițuica liberală zilele trecute. Au înghesuit. Am văzut pe o pagină întreagă titlurile capitolelor. Pune consistență, ce vrei să faci, spune-ne de unde vrei să iei banii, unde vrei să îi aloci, ce faci cu investițiile de care te tot lauzi și pe care nu le faci.

Ai tăiat investițiile și te-ai dus la fondul de rezervă. Au ascuns în această fițuică deciziile majore. Noi am pus transparent pe 200 de pagini ce vrem să facem, pe fiecare capitol în parte.

Am făcut lucrul acesta și în 2016, când PSD a primit un vot important pe un program de guvernare, care ce a făcut acel program de guvernare? Dincolo de lucrurile care n-au fost făcute, mult mai puține decât cele care au fost făcute, a adus românilor o viață mai bună. Puterea reală de cumpărare a oricărui român din această țară a crescut cu 30%. A crescut pur și simplu nivelul de trai.

Asta vrea în continuare PSD. Să facă românilor un trai mai bun aici la noi în țara noastră”, a conchis Robert Cazanciuc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *