Skip to content
Politică

PSD-istul de la Transgaz Mediaș o duce bine și în vremea guvernării PNL: Fără studii, fără experiență, dar plătit cu 14.700 de lei pe lună

ziardecluj.ro

Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transport Gaze Naturale Transgaz Mediaș este condus de Remus Lăpușan, numărul 2 din PSD Cluj, pe care PNL continuă să-l mențină în funcție de 1 an și 3 luni deja. Potrivit ziardecluj.ro, Lăpușan încasează 14.700 lei pe lună, deși nu are nici studii și nici experienţă profesională în domeniu.

În 2017, Remus Lăpușan a ajuns membru al Transgaz, iar acum ocupă funcția de administrator neexecutiv – președinte al Consiliului de Administrație. Din CA fac parte și Ion Sterian (administrator executiv – director general), Bogdan George Iliescu, Nicolae Minea, Petru Ion Văduva.

Conform CV-ului său, a absolvit Facultatea de Electronică și Comunicații în cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca (1990 – 1995) și Școala de Înalte Studii Posuniversitare – Managementul Sistemelor de Producție din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca.

Nici experiența profesională nu are legătură cu obiectul de activitate al Transgaz. Lăpușan a intrat în câmpul muncii în 1998, la vârsta de 27 ani, conform CV-ului postat pe site-ul companiei. A fost administrator la firma SC Beridava COM Cluj-Napoca (firmă de distribuție de apă minerală) și agent de asigurări la UNITA SA Cluj-Napoca, în perioada 1999 – 2001. Apoi, din simplu agent de vânzare de asigurări și administrator a ajuns director executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj. A ocupat această funcție în perioada 2001 – 2003.

Imediat după încheierea activității la AJOFM Cluj, Lăpușan a ajuns din nou director, dar de data aceasta la Uniqa Asigurări Cluj, funcție pe care a ocupat-o în perioada 2003 – 2011. În 2011, a fost promovat de la funcția de director la cea de președinte directorat CEO al Uniqa Asigurări de Viață. Încă ocupă această funcție.

Vezi continuarea pe ziardecluj.ro

1 comentariu la “PSD-istul de la Transgaz Mediaș o duce bine și în vremea guvernării PNL: Fără studii, fără experiență, dar plătit cu 14.700 de lei pe lună

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *