Skip to content
Politică

PSD lansează acuzaţii dure: Iohannis şi liberalii fac din planul relansării economice a ţării o sindrofie într-un restaurant de lux

Inquam Photos/Octav Ganea

PSD susţine că preşedintele Klaus Iohannis şi liberalii fac din planul relansării economice a ţării „o sindrofie într-un restaurant de lux”.

Iohannis și liberalii fac din planul relansării economice a țării o sindrofie într-un restaurant de lux. La asta sunt…

Publicată de Partidul Social Democrat pe Marţi, 30 iunie 2020

Iohannis şi liberalii fac din planul relansării economice a ţării o sindrofie într-un restaurant de lux. La asta sunt chiar experţi! PNL îşi lansează un program electoral care nu salvează pe nimeni din cei care chiar suferă în economia românească. Amânarea măsurilor de relaxare din 1 iulie chiar îngroapă definitiv turismul şi industria HORECA„, se arată într-un mesaj publicat de PSD pe Facebook.

Potrivit Agerpres, social-democraţii sunt de părere că IMM Invest „a fost croit strâmb”, 60.000 de firme de subzistenţă nu au primit ajutor, fiind respinse din start de bănci. „S-au întors 2 milioane de români în ţară, noi deja având 470 de mii de locuri de muncă distruse şi 140 de mii de contracte suspendate în nici 100 de zile. Şomajul erupe, nivelul de trai suferă, dar liberalii mai trag un chef la un club de fiţe„, se mai arată în mesaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *