Skip to content
Politică

PSD lansează un atac fără precedent la adresa lui Băsescu. Care ar fi de fapt obiectivul acestuia

Unul din liderii PSD precizează prin intermediul unui comunicat de presă remis PSnews.ro că actualul mod de acțiune al Președintelui României Traian Băsescu reprezintă o dovadă și un argument puternic pentru introducerea controalelor psihologice periodice pentru presedinte si cei care candideaza la aceasta functie.

Codrin Ștefănescu, actual secretar general adjunct al PSD, precizează că ”dupa atatea calomnii, dupa atatea mizerii regizate, dupa minciuni de cea mai joasa speta lansate de-a lungul timpului de personajul numit Traian Basescu am ajuns la concluzia ca tot acest comportament reprezinta un argument puternic pentru introducerea controalelor psihologice periodice pentru presedinte si cei care candideaza la aceasta functie.”

Social- democratul este de părere că ”scopul principal al mizeriilor aruncate de Basescu este acela de a-l sprijini pe Klaus Iohannis. Nici macar nu o mai face subtil. Nici macar nu mai are timp sa mai mimeze obiectivitatea. Omul este disperat sa loveasca in Ponta, adevaratul castigator al alegerilor prezidentiale si cel care va pune capat definitiv basismului in Romania. Si se teme groaznic de asta.

Dupa demonstratia isterica de ieri de la un post de televiziune, demonstratie care a depasit patalogicul, s-a conturat in mod clar un raspuns extrem de logic pentru toti romanii si anume: intreaga constructie a lui Basescu din ultimii 10 ani fie se prabuseste, fie se delimiteaza in mod clar de un personaj absolut lugubru care continua sa faca rau tarii pana in ultima ora de mandat.”

3 comentarii la “PSD lansează un atac fără precedent la adresa lui Băsescu. Care ar fi de fapt obiectivul acestuia

  1. Degeaba lanseaza PSD atac la presedinte.Traian Basescu avea documentul fostului prim-ministru Adrian Nastase.De ce nu il ataca pe domnul Nastase ca dansul a semnat aceasta lege a securitatii nationale.

  2. Asta inseamna campanie: sa faceti tot ce puteti sa va faceti publicitate si sa atrageti oamenii. Aseara Basescu nu cred ca si-a dat seama ce a spus, dar ma bucur ca a facut asta. Sper sa se faca dreptate si sa se ia masuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *