Skip to content
Politică

PSD le-a pus gând rău baronilor. Funcțiile acestora, în pericol

Prin intermediul unei declarații de presă remisă redacției PSnews.ro, purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a transmis că toți parlamentarii PSD sunt alaturi de conducerea partidului, alaturi de Victor Ponta si Liviu Dragnea, in aplicarea proiectului de modernizare a PSD.

Firea declară faptul că ideea de a separa functiile administrative de cele de partid este una buna, care va contribui la eliminarea din imaginarul public a perceptiei de baron.

„Toti parlamentarii PSD sunt alaturi de conducerea partidului, alaturi de Victor Ponta si Liviu Dragnea, in aplicarea proiectului de modernizare a PSD. Ideea de a separa functiile administrative de cele de partid este una buna, care va contribui la eliminarea din imaginarul public a perceptiei de baron. Nu discutam despre ce este corect in aceasta perceptie, ci despre modul in care ea influenteaza relatia cu alegatorii. Sustinem ducerea pana la capat a acestui proiect de modernizare”, transmite Firea.

Referitor la această idee de a separa funcțiile, baronul social- democrat Marian Oprișan a avut o reacție dură, afirmând  „că propunerea lui Liviu Dragnea, ca preşedinţii de consilii judeţene să nu mai poată fi şi lideri ai organizaţiilor judeţene ale PSD este oportună doar în măsura în care separarea funcţiilor administrative de cele politice se face până la vârful partidului, astfel încât premierul şi vicepremierul să nu mai deţină funcţii de prim rang în ierarhia PSD.”

Gabriela Firea face un apel și la PNL să aibă o astfel de atitudie pentru îmbunătățirea clasei politice.

Astept si din partea ”noului PNL” sa aiba o atitudine similara, sa vina cu un proiect de modernizare, care sa contribuie la imbunatatirea imaginii clasei politice. Daca oamenii precum Blaga, Flutur, Petrache si altii nu fac un pas in spate, liberalii si democrat-liberalii au legitimitate zero sa vorbeasca despre reforma sau despre sensul votului oamenilor”, a conchis purtătorul de cuvânt al PSD.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *