Skip to content
Politică

PSD, miting cu 40.000 de oameni la Iași

Stirile ProTV
" "

La mitingul de astăzi, de la Iași, au fost prezenți peste 40.000 de oameni în Piața Unirii, unde mai mulți lideri ai PSD au vorbit despre ce vor să realizeze la nivel european.
Liviu Dragnea le-a vorbit celor prezenți despre proiectele pe care PSD le are pentru Iași și pentru Moldova în general.
Unul dintre cele mai importante obiective, începute în 15 martie 2019 este chiar Autostrada Moldovei. Lucrarea a început cu varianta de ocolire, la profil de autostradă, a municipiului Bacău, care este parte integrantă din autostrada Moldova, coridorul IX pan european. Proiectul a fost lansat în 2017, tot în guvernarea PSD, contractul având o valoare de 144 milioane de euro, fără TVA. Din cei 31 de kilometri, 17 sunt la profil de autostradă, proiectul având o finanțare asigurată 100% și garanție de 84 luni.
PSD își continuă strategia câștigătoare din 2016, merge în mijlocul oamenilor și află problemele reale. Nu poti face acest lucru de la TV sau pe Facebook.
Asta nu înțeleg partidele de opoziție. Întâlnirile electorale nu sunt doar show și discurs este vorba de percepția pe care o lași celor prezenți. Este important să mergi în țară, politica nu se face doar la București.
După mitingul de astăzi putem spune cu siguranță că PSD a câștigat în Moldova, iar opoziția trebuie să mai aștepte până va reuși să ajungă la performanța social-democraților.
Suntem în 2019, încă nu putem opune Facebook-ul străzii pentru că România reală nu este București și nu este interesată de #, oricât de inspirat ar fi mesajul.

(P)

" "
" "

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *